måndag 19 september 2011

Vilken show.....

.... vi hade biljett till igår kväll! Hade tur att få tag i dessa biljetter, de tog slut så fort de började säljas....


Tjejerna hade övat in show halva kvällen, Hits for Kidz gick för fullt på spelaren under lååååång tid, eller ska väl säga, två låtar på denna skiva spelades om och om igen.... kändes som man hört den förr!!!

Till slut började showen, och vilken föreställning vi fick! Strax innan det skulle börja lämnade vi ifrån oss våra biljetter, blev anvisade till våra VIP-platser och sen kunde det börja.... vi hade stora förväntningar och alla uppfylldes med råge!



Allt är väldigt välregisserat..... och rekvisitan är på plats (kassarna till vänster tillhör inte dansen, det är rekvisistan i vårt liv.....när man bor i två hus är de där kassarna ovärderliga...följer med oss fram och tillbaka, tillhör inventarierna i bilen.....)


Stor koncentration......



Viket avslut! Våra goa "teater-dans-apor". Så många roliga och härliga stunder de bjuder oss på. Så stolta vi är! Godingar!



1 kommentar:

  1. Hahaha! Känner igen det där! Många uppvisningar blir det! :)

    Jag tränade Body Balance på Activerum i Helsingborg. Men alla gym som kör konceptet Les Milles har dessa pass. Det vill säga Body Pump, Body Balance och Body Combat. Det är ett koncept med färdiga pass med färdig koreografi och musik som kommer till de olika gymmen. Man går på speciella utbildningar för detta. Jajaja, långt om detta. Men tillbaka till kärnan, du kan träna detta på flera ställen! :)

    KRAM!

    SvaraRadera