torsdag 15 september 2011

Vardagslyxig....

... har min dag varit.

Lunch med finaste Annorna (2 stycken). Så skönt att prata och skratta tillsammans. Att ta sig tid i vardagen för att prata om nuet, framtiden och minnen, vi har en hel del av allt tillsammans. Så glad att vi har hittat varandra igen, vi har inte träffats så mycket de senaste åren, men sen två månader tillbaka har vi tagit igen en hel del. Härligt med vänner som man kan vara sig själv med, som finns där oavsett om man hörs en gång i veckan eller en gång om året.... att bara ta upp tråden där den fanns sist man träffades och fortsätter att väva vänskapstrådar där man går och står! Känner mig så lyckligt lottad!

Stor glädje när Johanna öppnade brevlådan, ett paket till henne (det stod egentligen mitt namn, men allt som är större än räkningar är till henne enligt hennes sätt att se på det.....) ett bokpaket!



Då står glädjen högt i tak, böcker är något vi älskar, johanna och jag. Jag är tokig i att läsa böcker, både själv och för henne, och Johanna kan höra hur mycket bok som helst, läser helst inte själv!!!!! Detta är våra favoritböcker, serien om klass 1B. Kan klart rekommenderas. Det är böcker om vardagligs saker som händer i skolan och med vänner, det blir bra samtal med dottern kring handlingen i dessa böcker!

När Johanna var och tränade, hon är "drill-flicka", var tränar "drill-pojkarna" egentligen???? Finns det inga sådana??? Varför inte i så fall??? Ska inte bli "rödstrumpa" nu, men har vissa av dessa drag både med gener och uppfostran, tack mamma, men ska inte gå igång idag.... tar denna ideologiska diskussion en annan dag!

Tillbaka till handlingen, när johanna tränade, cyklade jag hem till en god vän, vi gick ut och gick en lång runda i solen och blåsten. Härligt sätt att  umgås, förena mycket nytta med nöje, få ljus, luft, motion och en massa gott snack! Snacka om lyx!

Avslutade dagen med en kulinarisk höjdare, nej inte mer korv denna veckan, annars skulle man lätt kunna tro det....:-)) nej, det blev Mc Donalds. Efter träningen var vi båda superhungriga och inte alls sugna på att laga mat och vänta på den.....nej omedelbar tillfredställelse......

Sitter och njuter av ett hus som sover, en liten kvällsfavorit och jag umgås.....



....en väldigt liten cognac, mörk choklad och tända ljus....mmmmm en perfekt lyxavslutning!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar