måndag 19 september 2011

Att jobba hemifrån.....

....har både sina fördelar och nackdelar! Mest fördelar skulle jag vilja säga, man kan startar lite lugnare på morgonen, hinner med både att barnen spiller mjölk på sig och måste byta outfit, torka upp möjlken, för att raskt ge sig på att torka juicen som ett annat barn spillt..... härligt med ett bord som har fullt med springor i bordsskivan...Sådär! Vi tycker väldigt mycket om bordet, men det är inte helt praktiskt, framför allt inte när flytande saker spills, hela golvet under blir ju till att torka av!

Men vi kom iväg i tid även idag... jag och Johanna hade med oss våra andra två tjejer idag också, de har studiedag så de tillhör ledighetskommitèen. De ville gärna med och se var vi cyklar när vi cyklar till skolan och vinka av johanna.


här är vi på väg hela tjejligan.... som ni ser har även mamman hjälm, lite pluspoäng för det??? Det var verkligen en härlig morgon för en cykeltur.

Både mannen och jag behöver jobba en del innan vi ska hitta på något tillsammans med tjejerna som är lediga, de roar sig själv en stund. Det gör de bra! Dock kan det vara lite svårt att koncentrera sig på jobbet när det sjungs singstar för full hals från vardagsrummet, det är helt underbart att höra dem skråla för full hals och verkligen ta i för kung och fosterland de textrader de kan, och mumla för full hals när de inte riktigt kan texten så bra.... Svårt att inte le och skratta!


Det är härligt med öppen planlösning, men det har sina nackdelar när man är flera hemma som vill göra olika saker!!! Mannen har svårt att fokusera på sitt eget när det händer andra saker runt omkring, han är ingen öppna-landsskaps-kontorts-person så han har "flytt" upp till tjejernas rum på ovanvåningen för att få lite arbetsro. Jag jobbar kvar nere i tillbyggnaden!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar