fredag 30 september 2011

På tal om naturlig....

....mat! (fortsättning på förra inlägget....) Mannen och jag festade till det i helgen. Vi tog en tur till Lommas fiskbod (http://www.fiskboden.info/) för att handla lyxmat (för oss är fisk och skaldjur i alla de former lyx). Vi handlade en massa godsaker både till lunch och middag.

Höjden av lyx är att handla en av den, en av den, en av den, ett nät sådant, en bit sådan och sen ett gott danska rågbröd (hemmabakat, så det var nog inte danskt.....) och någon god röra... Mums!

Att duka mysigt till oss två....


och sen.....


börja med musslor kokta i vin, grönsaker, grädde och vitlök.....så gott att doppa bröd och dricka prosecco till.....mmmmm kan fortfarande känna hur gott det smakade.

Egentligen hade nästa räckt med förrätten, vi var nästan mätta då, men vi hade fixat till det med fiskspett, ungsstekta rödbetor och blomkål och en smarrig (och vitlöksdoftande, det doftade inte enbart, kände dagen efter att det hade varit mer än lite vitlök i såsen...) sås.



oj, oj så mätta vi blev.

Att sen sätta sig och mysa med en liten cognac och prata en massa, snacka om perfekt avslutning på kvällen.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar