torsdag 29 september 2011

September har verkligen....

....visat sig från sin allra bästa vädersida. Så mycket härlig sol och värme det har varit. Sommaren var väl lite si och så på väderfronten, men det har September verkligen kompenserat i stora mått! (synd bara att myggen verkar ha fått fnatt och är hur aktiva som helst fortfarande.....men är det inte värre!

Tog och lyxade till det igår med att hämta Johanna och en av hennes goa vänner på skolan redan klockan 2. Hade packat picknick och planerat att åka till den härliga friluftslekplatsen i Bokskogen. Men se, det var inte tjejerna intresserade av, nej, Johanna hade ju varit där i helgen med sin pappa och vänner, både lekt och lagat mat i skogen så det var ju inga nyheter....

Jaha, nya idèer, vad kunde man då hitta på??? Jo, en tur till stranden i Lomma kunde jag fresta med, och det var tjejerna snabbt med på!


Tänk så lyxigt, att gå med bara fötter i vattnet och leta efter snäckor, maneter, stenar och annat som man kan hitta i havet (det finns ju en del saker som inte naturligt finns i havet i vattnet, men vi slapp att hitta dem idag, skönt...)



Att inte fötterna på barnen blev helt blå kan jag inte förstå.... de gick länge i vattnet, men det var inte jättekall, även jag vågade doppa mina tår en liten stund. Men föredrog fötterna i sanden istället.



Vad kan smaka bättre än grillade korvar till mellis på stranden??? Det skulle vara kexen efterråt i så fall!!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar