tisdag 27 september 2011

Är lite "busig".......

....som sitter här och bloggar och myser. Bestämde mig igår att gå upp tidigt och stå med de andra pensionärerna och kl 6.30 och hänga på låset till badet, tänkte börja dagen med en massa längder i bassängen. Det är så skönt att göra det på morgonen och sen äta frukost! Skön start.

Vaknade tidigt, långt innan klockan skulle ringa, lagade kaffe och tog en chansning att bredbandet kanske funkade???? JA, det gjorde det. Skulle bara blogga lite grann, det var ju länge sedan (det kan lätt bli en drog att blogga, det är så kul, både att skriva själv och att läsa och kommentera andras).... ända sedan i fredags..... Hmmmm undrar om det kan kallas att man är beroende???

Höll på med bilder som jag tagit i helgen, skrev och la ut en massa och vips hade ju tiden stuckit iväg.... det får bli morgonsimning imorgon istället! Mannen blir nog glad, han gick motvilligt med på att jag fick väcka honom och kolla om han ville följa med.... Har låtit honom sova. Han jobbade med sovrummet länge igår efter jobbet!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar