tisdag 17 januari 2012

Tisdag morgon.......

..... är en morgon och dag som man sällan tänker och pratar om känner jag. Måndagar är början på veckan, antingen med glädje eller med åååååå är det redan måndag och helgen är slut brukar känslorna kring denna dag vara.... onsdagar är mitt i veckan, nu vänder det mot helg.... Fredagar är härliga för då samlas alla ihop efter en vecka på jobb, skola, iväg på olika saker så då är det "fredagsmys" på olika sätt och hela helgen ligger framför oss...... lördag och söndag är väl de dagar som man tänker och pratar mest kring!!

Men stackars tisdagen, är inte den viktigt då??? Jo, sannerligen, den är ju en sjundedel av veckan och borde också får uppmärksamhet. Det är en minst lika viktig dag i veckan som de andra dagarna, gilla tisdagar helt enkelt! Låt inte dagarna passera i jakt på andra dagar eller i längtan efter fredag och helg, njut av varje dag. Som de säger i Fritidsresors reklam - "livet är inte dagarna som passerar, det är dagarna man minns"..... se till att minnas så många dagar som möjligt!

Jag sitter här och njuter av att tisdagen håller på att vakna, jag och mannen ska jobba tillsammans hela dagen så han har passat på att ta lite sovmorgon....... jag passar på att dricka lite morgonkaffe i absolut tystnad, skönt, och med tända ljus. Har även tänt ett av mina få julsaker som fortfarande finns framme....


........inte riktigt julsak men detta ljus doftar kanel och apelsin och för mig är det jul. Den har dock fått stanna kvar för det är så mysig doft, fick det av en god vän förra året och har tänt det många gånger. Härligt när man får små presenter av vänner som varar, varje gång jag tänder detta ljuset tänker jag på den som gett mig detta fina ljus..... är egentligen inte mycket för doftljus men detta tycker jag väldigt mycket om!

Skön start på denna härliga dag, tisdag! Hoppas ni alla får en härlig tisdag! Jag tänker göra det bästa av min tisdag. Ska träffa fin vän ikväll, träna, men framför allt jobba tillsammans med min man hela dagen så det blir en bra tisdag det känner jag!

Pernilla

1 kommentar:

  1. Vad roligt att du tyckte om ljuset! Jag är precis som du, tycker egentligen inte heller om doftljus, men som du skriver, detta doftade väldigt gott!
    Hoppas att det blev en riktigt mysig tisdag!
    Kram Jennica

    SvaraRadera