söndag 4 december 2011

Oj vad vi har lyxat till........

....det denna helgen. Det har verkligen varit en helg med massor av god mat, gott vin, härligt sällskap och mycket skratt och prat. Det har verkligen varit en barnledig helg...... vi brukar dock vara lite mer produktiva på våra helger, vi har lite "ångest" för det nu när vi sitter här och softar i soffan tillsammans. Risk finns att vi har suttit/legat ner soffan lite i helgen...... spenderat en hel del tid här, både igår och idag.....idag är det ju någon form av rekord utan att vara sjuk!!!!

Men så härligt vi har haft det ändå!

Helgen startade som jag skrivit om med lunch i Malmö och heavy shopping. På vägen hem från Malmö körde vi "inom" Lomma Fiskebod, hämtade upp ett galet stort och härligt skaldjursfat. Jag och två goda tjejvänner skulle träffas hemma hos oss på kvällen, vi skulle fira en av tjejernas födelsedag med god mat, dryck och en massa tjejsnack. Tyvärr ringde vår vän som fyllt år på torsdagen och avbokade för hon var jätteförkyld och dålig.... så typiskt! Det har inte varit helt enkelt att hitta en tid när vi kunde träffas.

All mat var beställd så vi beslutade att träffas ändå och umgås trots att det blev utan vår vän som fyllt år. Vi hade tjejmiddag tillsammans med min man.......så gott och mysigt vi hade det. Vi åt och drack länge och väl, pillade, skalade, blev kladdiga, torkade händerna och fortsatte. Det är ju så gott med skaldjur. Vi hade bakade potatisar, god sallad, bröd, aioli och romsås till läckerheterna.

Mums så gott det var och så roligt vi hade det!

Som efterrätt bjöd mannen över oss till Mi & Ni för en drink och lite gott att tugga på. Lyxigt att ha ett sådan trevligt ställe bara rakt över vägen.

Hem för ännu mer tjejsnack, då valde mannen att låta oss köra enbart själv, han "myste" med sin iPad istället.......

lördagen var ganska lugn, vi vilade oss inför kvällens fest. Det var fest hela natten och långt in på morgontimmarna. Det blev till att sova på soffan för min del, snarkningarna från mannen brukar inte bli färre när några drinkar och vin slunkit ner........

idag har det bara softats hela dagen.........Tur att det är måndag imorgon så vi kan "vila" upp oss i vardagen.......


1 kommentar:

  1. Åhhh, vilken underbar helg! Och ni gjorde helt rätt i att inte göra något nyttigt alls, det kan ni väl få vara förtjänta av! Jag tycker ni är nyttiga alltid..... ;)
    Och vilket skaldjursfat - mums!!
    KRAM!

    SvaraRadera