söndag 4 december 2011

Dagen efter.......

....kan vara ganska tung!!! Vi känner verkligen att vi inte är 20 längre, snarare "pigg" 90-åringar känns det som idag.... Vem var det som tyckte att det var en bra idè att ta den där sista drinken innan sista dansen vid 3-snåret???? Det var ju en fantastiskt bra idè då, men nu?????? Hur tänkte vi????

Det var en nödvändighet att starta denna dagen med en riktig fett-och-kolestorolbomb......


.....mums så gott det är med en massa bacon och ägg en sådan här dag när huvudet är lite tungt, törsten ligger på lur hela tiden och kroppen känns lite allmänt ur lag. Men med fett och kolesterol så börjar kroppen komma i balans. En massa kaffe och jucie till det så börjar ålderna krypa neråt 60 ungefär.....

Men vilken fantastiskt rolig fest vi var på, vi kände oss så snygga och fina, det var "black and white"-party med rött inslag. Så uppsvidade till tänderna var vi, så roligt att klä upp sig riktigt mycket är kul.Mitt röda inslag var bling-bling från glitter, dottern och jag hade mycket kul och testade en massa när vi letade upp dessa ringar. Det var långa örhängen också.....

Vi tog taxi in till AF-borgen i Lund. Det började med champange och mingel. Vi kände ingen där mer än en av de två som ordnade festen, men det ordnade sig snart. Tycker det är så mysigt att stå med min man, prata och skratta, titta på folk och bara njuta av den där speciella vibrationen i luften när människor som är uppklädda och sugna på fest samlas, ljudnivån och skratten blir högre och högre, och alla slappnar av mer och mer.

God middag, med en massa rolig underhållning av Toastmadamer och gäster, mycket trevligt sällskap vid bordet. Det var mycket mat, prat, skratt och vinet flödade.......det var ständigt fullt i glaset.....

Det blev mycket dansande in på småtimmarna, så roligt. Det är inte så ofta jag dansar längre, älskar verkligen att dansa. Så härligt! Känner i fötterna idag, att det var höga klackar jag dansade på.....Vilken fest!

Idag har det dock inte gjorts många knop.....typ nästan inga..... det har varit "så mycket bättre" tillsammans med brunchen. Sova en stund i soffan och softa mest hela dagen.

Snart blir det nog en promenad till pizza-kebabställe så vi kan fortsätta resan med flottig mat..........

1 kommentar:

  1. Det låter som om ni haft en riktig kanonkväll!! Vad kul! Och jag håller med, man dansar alldeles för sällan nu för tiden.
    Kram!

    SvaraRadera