tisdag 22 maj 2012

Så förundrad.........

....över hur mycket vackert det finns att hitta i naturen, rabatten och i mammas och pappas trädgård......

Var hemma hos dem idag, tog en tur i trädgården. De har så vacker och lummig trädgård, härligt uppvuxen och lite skönt vildvuxen....hittade en massa vackra "juveler" i deras rabatter......


Så utsökt vacker med sina skira färger och utslagna blomblad........


....fina kombinater med det blå tillsammans med rosa och gult.....


....lila blommor fanns det gott om........


såååå underbart vackra..... kunde knappt se mig mätt på dessa vackra "skatter" i trädgården...... Vilken oas mamma och pappa har skapat. Det är så skönt att komma hem och helt koppla bort allt..... en kopp kaffe var pricken över i:et......

Hittade väldoftande vackra sommartecken även när jag kom hem till min egen oas.....min oas är inte riktigt lika välunderhållen men jag trivs minst lika bra i min trädgård....härligt med en egen oas precis utanför dörren....vilken lyx och livskvalitet!!!



finns inte många tecken som är somrigare än detta, kan nästan känna hur gott de doftar.......nu är "den blomstertid nu kommer" nära....... för mig är syrener verkligen en sommarlovsblomma........ de kommer nog inte att hålla fram till sommarlovet!!! Så det är nu det ska njutas och doftas på dessa vackra blommor!!!

Äntligen har sommaren kommit till oss, solen, värmen och ljumna kvällar.......premiär för bara ben, sommarklänning och skor med öppna tår.....alla sommartecken på en och samma gång...underbart!

Ha en härlig dag!
kram Pernilla

4 kommentarer:

  1. Så många fina bilder! Här har inte syrénen slagit ut en men nu när solen och värmen har kommit så kommer det nog att gå fort :). Ha en skön kväll! Kram Jennifer

    SvaraRadera
  2. Älskar också Syréner, de doftar underbart! Jag har ett minne av att jag alltid plockade en syrén på skolavslutningen som jag gick och luktade på när jag gick till bussen när jag var mindre. Men nu förstår jag inte riktigt hur det gick ihop, för jag tycker att de har blommat ut till skolavslutningstiden nu för tiden!

    Ja ja, vackra är de!
    Kram Jennica

    SvaraRadera
  3. Ja, äntligen! Det är helt underbart nu!
    Kramar Kicki

    SvaraRadera
  4. Oj vad kul, vi har nästan exakt likadana syrénträd du och jag, på bloggarna! Visst är det vackert med mörklila syrener? Ha en bra kväll!

    SvaraRadera