tisdag 22 maj 2012

En dag med mys, trevligt sällskap.....

....och en massa skratt! Vilken härlig dag vi fick, tjejerna och jag på Spa i Ystad. Vi var på Ystad saltsjöbad, kan klart rekommenderas.......


På väg till Ystad i det underbara sommarvädret!

Vi träffades vid lunchtid och startade med lunch på "Kom i Luckan" en mycket pittoresk och mysig restaurang precis bredvid spat. Helt klart ett smultronställe att rekommendera.....


Härlig uteplast precis vid beställningsluckan...... vackert!!!


Kall bubbel att inleda lunchen med.....mums!


Sallad, bubbel och egengrillade lammkottletter......Smart koncept att kunden ska göra jobbet själv.....men mysigt! och gott!!!


Så härligt och gott det är att "bara" vara, snacka, umgås och ha det lugnt och skönt tillsammans med goa vänner. Livskvalitet på hög nivå!

Sitta ute i solen, simma, bada jacuzzi, äta och dricka gott.....mums mmmmm....


Den här utsikten kan man verkligen njuta av....... en varm och skön kväll.....

God morgon, vilken utsikt från balkongen.......det behövdes ingen spegel eller luta sig ut så man håller på att trilla ut för att ha havsutsikt...... såååå vackert!


underbara morgon...........

Något av det bästa med att sova på hotell är verkligen frukosten.....att kunna "frossa" i en massa goda saker, inte behöva plocka fram eller ta hand om disken, bara lassa på, äta länge, läsa en god bok och ha en fantastisk utsikt!En låååång frukost och sen iväg till jobbet, skönt start på en jobbevecka!

Mår så bra av att besöka smultronställen.....

1 kommentar:

  1. Vilken kanontripp ni har haft, så härligt, tack för att du delar med dig av så härliga bilder. Kram Jennifer

    SvaraRadera