torsdag 3 november 2011

morgonmys.....

....och bus. Det är inte helt lätt att inte väcka varandra i ett litet hus med 9 personer som sover och när man vaknar vid olika tider. Jag och dottern var morgonpigga (vi somnade ju också först....) så vi gick ner i köket, fixad kaffe och sen satt vi oss för att läsa en Lasse-Maja bok. Strax efter kom en nyvaknad Amanda ner och ville också höra på saga. Mysigt att sitta i kökssoffan tillsammans, en filt på och småviska för att inte väcka någon annan. Hannah kom ner efter en liten stund till. Alla tjejer i köket! Nu var det fingervirkning och att teckna som var intresset!



Mysigt att få sitta i pyjamas, sömniga ögon, sömntrassligt hår och få pyssla, inga måsten, inga tider att passa, bara mys alla tre "systrarna"......njutning även för mamman.

Snart vaknade resten av huset också, då kunde inte tjejerna hålla sig från att busa med grabbarna. Våra tjejer är verkligen förtjusta i killarna i våra vänners familj! Svårt att hålla sig ifrån att krama, brottas, jaga och mysa med dem. Härligt att se. Killarna är lika förtjusta i våra tjejer!



Som vi njöt, hela huset fullt med "ungar" och föräldrar. Stort frukostbord med en hel rad med barn som njuter av frukost! här ska det hämtas kraft för en hel dags bus med kompisarna.......




 


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar