torsdag 3 november 2011

Fantastiska........

....blommor vill jag bjuda på denna torsdagsmorgon. Upptäckte dessa vackra skapelser på en buske eller träd (är inte helt säker i vår trädgård i stugan, där växer allt lite mer fritt än på andra ställen..... det är nog något mitt emellan.....) Har aldrig sett dem tidigare, varken i vår trädgård eller någon annanstans. Men underbart vackra och härliga i färgen! Kunde knappt slita mig från att fota dem!

Det var fullt med dessa vackra blommor som blommade på naken gren, nästan alla löv har redan fallit till marken! Någon som känner igen dessa vackra skapelser???1 kommentar:

 1. Hej där!

  Det är benved du hittat, Elna-SUdden hade hittat lika i sin blogg så nu vet jag namnet tack vare Lilla Kullan/Stina. ;-)

  Min gubbe vill ha en hund, men han är ju inte hemma så ofta och jag vill inte ha en hund, jag vet vilket ansvar det är att ha hund. Det är som att ha ett barn som aldrig blir vuxet utan man måste ta hand om den hela tiden.

  Katterna är också ansvar men inte på samma sätt, det går att lämna dem en helg och skulle vi vara borta längre så har vi många lite äldre barn som kan vara hemma och se efter dem.

  Själv skulle jag vilja ha ett par kaniner och några höns men avstår av anledningen att det betyder ansvar som jag inte vet att jag vill ha.

  Passar på att önska en underbar Allhelgona med en massa ljus och mys!

  Kraaaaaaaaaaam

  SvaraRadera