tisdag 31 juli 2012

Den här gången blev.....

.....vår "bio-""dejt" precis så bra som vi hoppats på..... Vi fick sett den film vi ville sett redan förra gången (då vi såg filmen som var så dålig att vi lämnade bion...). Förra gången vi var på bio och precis köpt våra biljetter så gick vi förbi en lite biograf i Lund, Kino, och där visade de filmen.... Så typiskt, men de tillhör inte "monopolet" SF-biografer så det var väl troligen därför jag inte hittat den först!

Så igår bokade vi biljetter till "Källan". En fransk film som handlar om livet i en ganska liten och isolerad by i bergen i ett arabiskt land. En helt fantastiskt bra film med mycket humor, värme, allvar, sorg och tankvärda händelser och upplevelser. En film jag klart kan rekommendera. Vi var så upptagna av filmen att vi till och med glömde äta godis...... Det säger allt om hur bra filmen var!

Vi gjorde dessutom en ny restaurang-bekantskap. Vi hade inte mycket tid på oss innan filmen började, frågade på bion om han kunde rekommendera något??? Em sushi-restaurang ett kvarter bort! Mums, vad sugna vi blev! Taget! Dit skulle vi. Wow, så gott och fräscht, kan även rekommendera det stället, RåEpok i Lund.

Två "smultronställen" på samma kväll och tillsammans med mannen, en bra kväll med många plus helt enkelt!

1 kommentar:

  1. Så roligt att det blev bättre lycka med filmen denna gång! Och det där ser ju bara så gott ut, mums blir hungrig fast klockan är så mycket :). Ha det bra! Kram Jennifer

    SvaraRadera