torsdag 26 juli 2012

Nu är det dax för prinsar och.....

.....prinsessor att gå och lägga sig....

En lång härlig dag, lite jobb för mig. En runda upp till Mellby med bästa kollegan, träffa butikschefer och fastighetsskötare, lunch på stranden och en halvtimme i solen, träffa en förening vi ska skriva sponsoravtal med och sen hemåt! Sol och vackert väder hela dagen, det är lätt till skratt och gott humör sådana här arbetsdagar!!!!

Hem och träffa familjen, samla ihop sig, vänta in mormor och morfar...(eller var det kanske dom som väntade på att vi skulle bli färdiga att gå??? Brukar vara så!!!)

Vi packade filtar och en varm tröja, det var allsång på Gästis som stod på kvällens agenda! Lyxigt att bo nära så vi både kan höra när de genrepar och kan gå dit! Hade bestämt med dottern, pappan och hans familj också! Vi var först så vi bredde ut oss ordentligt! Mysigt att få lite kram och gos av dottern när hon är hos sin pappa!

Vilken härlig kväll det blev med allsång, sol och mild sommarbris, härligt sällskap (lite tomten är far till alla barnen varning ikväll också, så härligt att vi alla kan umgås och ha roligt tillsammans) gott vin och öl och en massa skratt och mys!

Sådana här dagar känns så långa, på ett positivt sätt, och innehållsrika...

Vi tog med oss de två tjejerna (mannens) som lever med oss just nu. Lite sköna samtal med mannen och tjejerna pysslade..... En krona till mig och en till mannen.... Prins och prinsessa enligt tjejerna. Nu ligger tjejerna och så ska vi också göra. Det är inte mycket med ensam-tid på kvällarna när det är sommarlov.....

4 kommentarer:

 1. Härliga bilder underbart med finväder : ) Fast min pappa som var uppe i Jämtland/Strömsund sa att det var 14 grader där burr! kram Sofia

  SvaraRadera
 2. Vilka härliga och fina sommarbilder. Umgänge, mys och trevligheter, allt blir ju så mycket lättare sommartid. Ett minne att spara och ta fram en kall vinterdag kanske.
  kram

  SvaraRadera
 3. Så gott ni har det Pernilla. Ljuva sommar! Sköna stunder att bevara i hjätat länge, länge och plocka fram där i vintermörkret och minnas med glädje. :)

  Här har vi det lite svalare idag och jag måste erkänna att det känns underbart. Jag gillar sommarvärme men hettan som bara gör mig geggig i hjärnan är inte min grej. Så idag när det är lite svalare känns det som om kroppen börjar fungera normalt igen. ;)

  Ha en fin söndag!

  Kram Lotta

  SvaraRadera
 4. Nu så har jag läst ikapp här hos dig :). Så mycket fina bilder du delar med dig av! Ja nog är det lite jobbigt att behöva jobba när övriga i familjen är lediga men men det brukar funka ändå och så får man ta vara på kvällar och helger och det verkar ni ju göra, fantastiskt! Må så gott och hoppas att sommaren håller sig kvar ett tag till! Kram Jennifer

  SvaraRadera