torsdag 19 juli 2012

En kväll med fotboll, skiftande......

........väder och trevligt sällskap blev det! Hostan har börjat ge med sig, så skönt! Och med det har lusten, energin och det bättre humöret börjat komma tillbaka! Trist att inte ha ork, lust eller humör för att göra saker, bara "överleva" dagarna!

Känslan är härlig när man riktigt knner hur det vänt, att vakna upp, sovit gott, och känner sig pigg! Det är först då jag brukar inse hur hängig och tråkig jag varit...... När kontrasten blir så stor!

Sugen på att göra saker, orkar göra mer än släpa sig till jobbet och hem igen....... Härligt!

Så det blev till att samla ihop männen, pappa och kärleken, bulta på oss en Mads kläder.... med det här sommarvädret är det bäst att ha kläder för alla eventualiteter med sig, så paraplyet fick också följa med.....

Mannen bjöd på middag innan, "riktig"hamburgare och öl.....mmmm snacka om att fotbollskänslan började infinna sig!!! Massa fans och poliser så var bilden komplett!!!

Vi hade fått tag i bra biljetter, lite högre upp så vi kom under tak ..... Tacksamt när andra halvlek började med spöregn.... Men solen, den himmelsblå himlen och regnbågar bjöds vi också på. Har aldrig sett två regnbågar bredvid varandra, det var mäktigt!!

Fotbollen var ganska seg, men stundom riktigt bra! "vi" vann så de gjorde sitt jobb!!

Roligt och mysigt att vår. "tack-present" för hjälpen med uthyrning av stugan när vi hade semester uppskattades! En match kvar att se, vi kör nog samma upplägg..... Troligen kommer vi klä oss likadant, nästa match bi ska se är i slutet av september......

Som jag önskade att jag haft min "riktiga"kamera med när regnbågarna visade sig, men telefonen fick duga!!!!

1 kommentar:

  1. Vilken fin bild på regnbågen och skönt när sjukan släpper. Himla trist att vara orkeslös. Som du säger man märker verkligen när man kravlar sig ur den och orkar göra saker.

    SvaraRadera