söndag 15 juli 2012

Är så ofantligt.......

.......trött på att hosta!! I söndags kväll efter en trevlig kväll med grillning hemma hos svåger och svägerska började jag hosta och känna mig lite kass...... Sen dess har det varit rethosta dagarna i ända. Såååå trött jag blir av att hosta, börjar känna mig gnällig efter en veckas hostande! Men det gör mig så trött! Orkar inte mycket!

Idag har det inte hänt mycket, få knop i detta huset! Trött!

Framåt kvällen orkade jag äntligen göra något, det blev i varje fall grillning och invigning av nya utemöblerna!

Hoppas verkligen att det vänder snart, känner att jag haft min dos förkylning för detta året! Dessutom ska jag, mannen och pappa gå på MFF-match imorgon, då kan man ju inte hålla på och hosta på detta sättet!!!! Jag ska ju jobba imorgon och orka med både och kan bli tungt!!! Oj vad jag var gnällig, men känner mig gnällig idag!!!!

Hoppas ni har bra söndag kväll, kram! Tur jag inte smittar via bloggen!!!!

3 kommentarer:

 1. Det är det som är så bra med bloggen; att man får skriva om precis om vad man vill! Och visst känns det liite bättre när man fått gnälla lite. Hoppas att hostan går över och att du orkar allt du vill i morgon!
  Kram

  SvaraRadera
 2. Åh, hoppas att den där envisa hostan ger sig av så långt bort det går. Det ÄR verkligen skitjobbigt med hosta. Mannen har haft det i tre veckor här och är evinnerligt trött på eländet. Krya på dig!
  Kramar

  SvaraRadera
 3. En härlig bild! Och du, man får gnälla, det behöver man ibland, det kan vara så himla skönt att få skriva av sig lite, så gnäll på du bara :). Jag hoppas verkligen att din hosta har gett med sig och att det har gått bra att jobba. Många kramar Jennifer

  SvaraRadera