tisdag 14 augusti 2012

Kvällsdopp och mysigt......

.......umgänge med brorsan och hans tjejer , dotterns kusiner är lyxigt!

De har också prickat in att vara lediga denna sommarvecka! De har en fin liten stuga bara några meter från havet nere i Falsterbo! Så vacker stranden och havet är här, så långt söderut man kan komma i vårt vackra land!

Stora kusinen undrade om vi inte kunde komma ner på kvällen och sova över så vi skulle kunna ha en heldag tillsammans! Absolut! Packa bilen (det kan vi, det där med att packa bilen.......) och framåt kvällen körde vi! Det tar inte mer än 40 min att köra dit!

Grillning och mysigt snack och umgänge! Det är inte ofta vi träffas såhär, brorsan och jag och våra barn. Vi är ofta fler, det är lika roligt att vara många fler och vi trivs alla tillsammans, men lyxigt att vara bara vi en kväll!!

Efter maten var vi ju "tvungna" att ta Kvällsdopp........ Brrrrrrr det var inte varmt! Men i vattnet skulle vi, det är inte varje dag det ges möjlighet till Kvällsdopp en så vacker kväll!!!

Skönt när vi väl var uppe igen!! Nästan varmt i vattnet! Men den största lyxen är att gå tillbaka till huset! Dricka kaffe och vin, äta ostar, kex och marmelader och glass. Massa tända ljus och umgås med varandra! Mmmm en kväll att bevara!


8 kommentarer:

 1. Vilka underbara bilder gahhh vad jag blev badsugen nu kramar i massor Sofia

  SvaraRadera
 2. Guldbilder att plocka fram till höstens mörka kvällar <3

  Kram Anna

  SvaraRadera
 3. Fantastiska bilder, vilken dröm att ha ett sådant ställe. Och så härligt att få umgås och bara njuta och må bra tillsammans, det är sådant som får en att må så gott. Kram Jennifer

  SvaraRadera
 4. Ser så makalöst fint ut! Ni kan konsten att mysa och ta det precis som bloggen heter - här och nu!
  Kramar i massor
  //J

  SvaraRadera
 5. Det ser otroligt mysigt ut!! Vilken semestervecka du har fått, och det fina vädret ska tydligen fortsätta över helgen. Härligt!!!
  KRAM!

  SvaraRadera
 6. Vilken fantastisk kväll ni fick tillsammans! Guldstunder att bevara i hjärtat länge, länge.♥

  Ha en fortsatt fin helg (som ju ska fortsätta med strålande vackert väder här i Skåne)!

  Kram Lotta

  SvaraRadera
 7. Det ser jättehärligt ut tycker jag. Men jag är en sån badkruka att jag definitivt inte hade kommit i vattnet :)
  Kramar

  SvaraRadera