torsdag 30 augusti 2012

Har inte varit så......

......blogginspirerad på sistone! Ingen anledning varför, bara inte varit sugen. Hoppas på att suget kommer tillbaka, och gör det inte det så blir det inget bloggande på ett tag!!!

Att blogga och läsa bloggar gör jag för min skull och ingen annans. Det ska inte vara något måste och inget dåligt samvete!!!! Skönt, för dåligt samvete behöver jag inget mer av, kan vara lite för mycket av den varan i vardagen ändå...... Även om jag blivit sååååå mycket bättre på att inte lägga på mig dåligt samvete för en massa saker!

Var sugen på att säga hej och hoppas att alla har det bra och njuter av livet, både smått och stort!!!!!

Det gör jag! Kram på er!

Pernilla

4 kommentarer:

 1. .....här har bloggsuget kommit tillbaka istället så du är välkommen tillbaka till mig när du har tid/ork/lust.
  Stor Kram Ullis

  SvaraRadera
 2. Man har sina svackor...tycker ofta att suget sviker, och ibland får jag prestationsångest av alla fina bloggar. Då är det dags att ruska om sig själv och känna att man duger, att bloggen duger, att man KAN göra ett uppehåll utan att det ska kännas som ett nederlag.
  Jag hoppas då att blogglusten din kommer tillbaka - snart!
  kramar i massor

  SvaraRadera
 3. Jag hoppas att ni har det bra och njuter av härliga dagar? Likaså hoppas jag att din blogglust snart återvändeför du är saknad här i bloggvärlden. Din kloka röst behövs. Men precis som du skriver så ska det vara när tid och lust finns. Ibland är det inte så dumt att få längta lite också.

  Ta hand om dig kära du!♥

  Kram Lotta

  SvaraRadera
 4. Saknar dig och din fina blogg hoppas du finner inspirationen åter : ) kram från Hjo Sofia

  SvaraRadera