onsdag 22 augusti 2012

Att börja vardagen på samma.....

....sätt som vi avslutade ledigheten......Lyxigt värre!
 
Måndag morgon, första gången på 10 veckor som väckarklockan skulle ställas, vi hade en tid att passa........ det var fritids för dottern och jobb för mig!!!.....hur skulle detta sluta, det var ju inte så att varken jag eller dottern kom i säng i tid på söndagen.......Men med ett lugn i kroppen startade vi morgonen på ett bra sätt, ganska effektivt men fortfarande utan någon stress....Skönt!
 
Dottern till fritids, jag till jobb......och jäklar vad det drog igång direkt!! "Alla" tillbaka från semestrar, rapporttider (både för juni och juli eftersom det inte varit något månadsmöte i juli.....) såklart skulle rapporteringen vara mer utförlig än vanligt, chefen hittade på en extra uppföljning för första halvåret som skulle vara klart samma dag......och så vidare....... så var dagen.....den flög verkligen iväg......
 
Whooops, försenad...... snabbt iväg, skulle hämta dottern, fixa picknick och vara i Barsebäcks Hamn för att träffa alla skolkompisar klockan 18, sladdade in på parkeringen med en halv minut tillgodo...... lärarna hade bjudit in barnen och föräldrar att träffas och umgås kvällen innan skolan började "på riktigt"..... vilken härlig kväll att göra detta på,  vädret var helt underbart!
 
Barnen gick en runda med lärarna, vi vuxna gick direkt ner till havet och umgicks innan barn och lärare anslöt! Kvällsdopp???? Ja, verkligen!
 

Vilken vacker kväll det blev, solnedgången var magisk!.....
 
 
Barsebäcks Hamn är verkligen underbart vackert, såväl på dagtid som kvällstid, en kväll som denna var den extra vacker!.... 
Vackert så man nästan tappar andan.

3 kommentarer:

 1. Verkligen så att man tappar andan! Sååå vackert!
  Kramar

  SvaraRadera
 2. Åhh, det är verkligen superfint där nere! Tänk att bo sådär, så nära havet. Mmmmm.....

  KRAM Jennica

  SvaraRadera
 3. Men du så härligt det ser ut! Och vad roligt att träffas och umgås sådär :). Kram Jennifer

  SvaraRadera