söndag 12 augusti 2012

Att känna mig avslappnad.....

.......må bra och trivas är så viktigt för mig för att livet ska kännas bra! 

En sådan helg har vi haft. Vi har träffat gamla och nya vänner, vi har röjt i huset (vårt andra hus, behövde också en massa röjande och slängade......) sovit middag och varit tillsammans en massa, min man och jag!

Känner mig så otroligt nöjd med vår helg redan nu, söndag förmiddag! Känner en stor nöjdhetskänsla i hela kroppen, mår bra, känner mig rik som har så mycket i mitt liv, är avslappnad och njuter av stunden och att tänka på livet, här och nu och veckan som kommer........

Helgen började verkligen trevligt, vi hade bjudit hem bästa kollegan och hennes man som vi aldrig träffat. Detta krockade "lägligt" med semifinalen i Handboll......... Hur göra??? Vi lagade mat, tittade på handbollen och umgicks med våra gäster samtidigt! Härligt med människor som är flexibla, så vi umgicks i köket, pratade, lagade mat, njöt av prosecco och tittade på handbollen...... Härlig början på vår kväll tillsammans. Att Sverige vann gjorde ju inte stämningen sämre......

Det blev en kväll med mycket snack, skratt och härligt umgänge! Så härligt att lära känna kollegan som jag jobbar så nära och så mycket med på ännu ett sätt!

Lördagen visade sig från sin allra bästa sida, solen sken, det var varmt och jag var sugen på att röja i huset......mannen var sugen på stranden!!!! Röjningen vann, vi jobbade och slet, fick slängt och sorterat en massa, "hittade" hur myckt utrymme som helst i våra förråd....... SKÖNT! och njöt av det fina vädret när vi höll på med jobbet!


Lite trötta och svettiga.....dusch, fika och sen en eftermiddagslur!!! SÅÅÅÅÅ gott jag sov! Vi försov oss så klart! Glömde sätta klockan på ringning......trodde väl inte att vi skulle sova i TVÅ timmar???? Det var många år sedan det hände......

Ja, ja det är sådant som händer, vi gjorde oss vackra och begav oss hem till goa vänner och kräftskiva! Våra vänner brukar ha en hej-dundrande-kräfskiva varje år, detta året var det sent ute med inbjudningarna så vi var inte så många..... skönt! Ibland blir det lätt lite svårt att umgås och prata när man blir många, vi hade en skön kväll med goda vänner, avslappnat, mysigt och gott!!!! Mmmmmmm jag äter inte kräftor, men goda räkor och fantastiskt goda tillbehör, mums det är fint!!!

Och idag kommer dottern..... och vi ska ha en veckas semester tillsammans, LIVET ÄR HÄRLIGT!!! 

3 kommentarer:

 1. Vad härligt att du också har haft en fin helg! Skrev precis om min! :)

  Och vad härligt att du får träffa din tjej i morgon igen! Det får jag med! Fast jag har haft Jossan här ikväll, som en bonuskväll för bara oss två. Mysigt!!

  KRAM!!

  SvaraRadera
 2. Ja nog har ni haft en härlig helg, det hör jag. Att umgås med vänner och nära och kära är det bästa! Må så gott! Kram Jennifer

  SvaraRadera
 3. DU är härlig! Vilket underbart inlägg. Helt sprängfyllt av livsglädje! Lätt att känna sig lycklig i hela kroppen efter att ha läst detta :)

  Kramar

  SvaraRadera