lördag 16 juni 2012

Min stora tjej har vi........

.....firat idag. Kan inte fatta att det är nio år sedan väntan varit sååååå lång att jag trodde jag skulle bli tokig!!! Men belöningen kom, vår lilla fina tjej med stark vilja, hög röst och härlig personlighet och världens sötaste unge!!!

Sen vi separerade har vi haft "tomten-är-far-till-alla-barnen"-kalas när vi firat dottern. För oss var och är det viktigt att hon har en familj som "hänger" ihop och vi ska fira hennes födelsedag tillsammans, inte på två olika håll. Så en gång om året samlar vi hela familjen, farmor och farfar, mormor och morfar, faster och hennes familj, morbror och hans familj, mannen och hans barn, pappan och hans särbo med barn och en av våra gemensamma vänfamilj.

En härlig blandning och huset fullt! Vi var hos pappan i år. Vi var ansvariga för tårta, dryck och godis i år! Mums! Fast jag är inte någon höjdare på tårtor. Men med färska jordgubbar blir det mesta gott!

Det är så skönt att vi kan umgås alla tillsammans och trivas och ha det kul ihop. Ovärderligt att ha bra relation och hjälpa varandra!

Nu är det dax för sängen, lite trött efter en lång dag! Hoppas ni haft och har en bra lördag?!

Kram Pernilla

7 kommentarer:

 1. All heder till er som tar ert föräldraskap på allvar och förstår att ett barn behöver båda sina förldrar! Lyckliga hon <3

  Många kramar Anna

  SvaraRadera
 2. Grattis i efterskott till stora tjejen! Så bra gjort av er att fira tillsammans så, jag kan tänka mig att det betyder mycket henne. Så mycket härliga kalasbilder och så mumsigt med tårta :). Må så gott! Kram Jennifer

  SvaraRadera
 3. Så underbart för barnen att ni har det så. Guldstjärna till sådana föräldrar :)

  Och grattishälsningar i efterskott!

  Kramar

  SvaraRadera
 4. Vad fint att ni hänger ihop och ger barnen en familjekänsla trots separationen. Vet själv hur det är med "tomten är far-..."situationen. Lätt alla gånger är det inte men kommunicerar man bara och sätter barnens bästa i centrum brukar ju det mesta lösa sig.
  Ha en fin midsommar!

  SvaraRadera
 5. vilka jättefina tårtor och vad härligt att kunna fira alla tillsammans! Kram från Maria

  SvaraRadera
 6. Vilken fin födelsedagstjej och vilka fina tårtor kram Sofia

  SvaraRadera
 7. Grattis i efterskott till födelsedagstjejen! Att fylla 9 år är stort och det värmer att höraom föräldrar som tar ansvaret som föräldrar på allvar och förstår vikten av att vara vuxna i relationen med varandra. För det är ju trots allt så att då man har barn tillsammans kommer man att vara sammanlänkande för evigt. Det kommer student, bröllop, barnbarn och liknande och kan man ha en bra relation betyder det så oerhört mycket. Vilka fantastiska förebilder ni är för dottern. :)

  Jag hoppas att allt är bra med er och att ni njuter av sköna sommardagar? :)

  Stor kram
  Lotta

  SvaraRadera