måndag 4 juni 2012

Att ha ett smultronställe.......

...nära där man bor är lyxigt! Vi har förmånen att trots att vi bor in en ganska liten by som ligger nära både Lund och Malmö så har vi några väldigt mysiga matställen på gångavstånd. De har både god mat och trevlig atmosför och man får oftast mycket god service. Det är lyxigt! Servicen är nästan det viktigaste, att få god service och känna sig viktig som kund är något jag uppskattar otroligt mycket och som jag egentligen kan tycka att jag som kund kan förvänta mig.

Att få god service gör att en middag som är ganska medioker kan bli riktigt bra, och på samma sätt känner jag gällande att en riktigt bra middag kan bli dålig och trist om det är dålig service...... Det finns tyvärr alldeles för många människor som jobbar med service som inte borde göra det, men det finns också väldigt många människor som är på helt rätt ställe när de arbetar med service.....

I fredags blev det besök på ett av våra två smultronmatställe i byn. After Work med mannen på Mi&Ni. Vilken skön stund vi hade........


God mat, god dricka, fantastik service och härligt sällskap! Mannen valde en ryggbiff.......


...till den en smarrig öl......


.....och jag en mycket god stekt havsaborre med risotto med rökt lax och sparris i.....mmmmmmums så gott vi mådde och att sen bara gå över vägen för att vara hemma och ta en kopp kaffe och en chokladbit är verkligen livskvalitet.

Skönt sätt att börja helgen och att komma ikapp på allt vad som hänt och vad vi upplevt på var ett håll under veckan som gått. Det har varit en vecka med barn och då lever vi särboliv fullt ut. Så skönt att ta en kväll och bara vara tillsammans, att få prata och dela med sig av allt som hänt under veckan. Det blir en del när de där vardagssamtalen vid middagen på kvällen inte finns.

2 kommentarer:

  1. Ser onekligen väldigt gott ut. Härligt att gå ut och äta middag tillsammans :)


    Kram Anna

    SvaraRadera
  2. Det ser suveränt gott ut! Så härligt att några riktigt bra smultronställen så nära :). Må så gott! Kram jennifer

    SvaraRadera