onsdag 6 juni 2012

Mmmmmmmums så gott med mat...

.....och grillat. Jag vann en prenumeration på en mattidning för ett tag sedan, har fått några nummer och trodde att jag inte skulle få fler. Men så damp det ner en till härlig inspirations tidning till! Blev såååå sugen på att laga mat och grilla.

Hittade en massa favoriter som jag ska testa, både grillning och efterrätter. Mums!!! Så sugen på att komma igång med grillsäsongen. Den kom lite av sig med vädret, det är inte riktigt lika mysigt att grilla när det är 10-12 grader och regnet hänger i luften.... Som när det är varmt och solen skiner!

Det är verkligen livskvalitet att förbereda middag, grilla, kanske något gott i glaset när man grillar, barnen leker ute, man ropar till middag, massa härliga färger och smaker på maten, sitta ute och äta. Barnen fortsätter leka när de ätit, mannen och jag sitter kvar och småpratar och myser en stund!!!!

En bild av livskvalitet!

Beslutet är fattat, nu trotsar jag vädret! Nu ska det grillas, grillsäsongen är här och jag har en massa recept att testa!!

Ha en härlig ledig dag (de som är lediga) och ha en härlig jobbdag, ni som jobbar!

Ber om ursäkt för kvalitet på bilderna, det fanns bara telefonen att tillgå som kamera.....

1 kommentar:

  1. Visst är det härligt på sommarkvällarna när man grillar, barnen leker och man bara umgås och myser! Ha det gott och vilken fin blogg du har! Kram från Maria

    SvaraRadera