söndag 10 juni 2012

Så olika helger kan vara och så skönt.......

....att det är så! Kontraster i livet uppskattar jag otroligt mycket!

Förra helgen var en riktig fest och förlustelsehelg, mannen och jag gjorde inte många "nyttiga" knop, fast finns det något som är nyttigare än att umgås med vänner och familj och ha en massa roligt, skratta och ha det bra???? Nej, det är bland det viktigaste som finns.

Men lika viktigt för mig är att ha helger som denna, då vi är hemma (mannen i stugan under dagen och fixar i och för sig, men det är också hemma......) fixar, gör en massa praktiskt och kommer ifatt med tvätt, röjning av ställen som lätt blir överbelamrade med saker, att bli av med all återvinning som samlas på en massa olika ställen, organisera skafferi, lägga undan vinterkläder och skor (vågar man lita på att det inte ska behövas förrän till hösten????).......att jobba undan i hemmet helt enkelt! Så skönt och tillfreställande det också!

En skön kväll med suverän fotboll på TV, god mat och mysigt umgänge i familjen (även om familjen var ganska liten igår, två av tre tjejer är på gymnastikläger så det var ingen trängsel i soffan, de är saknade av oss alla, så tomt det känns......)

Matchen mellan Danmark och Holland var ju en höjdare från början till slut, Portugal och Tyskland var sömnmedel de första 60 minutrarna så vi somnade alla tre, låg och snarkade tillsammans i soffan, mysigt! Men tyvärr missade vi tydligen de riktigt bra sista 30 minuterna, men så kan det vara.......

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar