tisdag 12 juni 2012

Äntligen en sommarkväll......

....med sol och värme att njuta av. Som jag längtat, insåg inte riktigt hur mycket jag längtat och saknat sommarkvällar efter jobbet förrän det äntligen blev en igår......Så härligt och mysigt! Och vilket flyt vi hade att det var inplanerat en brännbolls-och-grill-träff med en av tjejernas klasser och att det var så modigt planerat att vi skulle träffas nere på stranden........Modigt med tanke på sommaren detta året, men så bra det blev.

Kvällen var värd all småstress för att hinna med att jobba, hämta barn, köra till familjen på landet (det är inte ofta vi träffas på vardagar, men vid sådana här tillfällen försöker vi få till familjekvällar.....) packa picknick tillsammans och sen iväg, vi skulle träffa klockan sex. Någon minut efter utsatt tid och utan allt för stora "katastrofer" på resans gång var vi på plats!

Wow, så härligt, det var ju riktigt varmt och solen strålade från en nästan klarblå himmel........

Igång med grillarna och sen var det föräldrarna mot barnen i brännboll...... lagom ambitiös aktivitet på kvällskvisten, mannen och jag ställde oss så vi kunde kramas...... det var många andra som "jobbade" för att vi skulle vinna......

Efter ett tag tröttnade barnen och havet och stranden lockade mer......inte oss emot...... det var gott att lägga sig på filten, småprata med "grannen" och njuta av känslan av sommar med hav och strand nära.....jag lämnade med största tillförsikt grillningen till mannen.....


det var trångt vid grillarna och inte blev det någon bra bild med telefonen heller, men ett foto mest för att minnas den härliga kvällen......


desta vackrare och bättre blev det att ta foto på barnen som var på väg i vattnet, det påstod att det var varmt i vattnet, tveksam....... det var nog bara varmt om man var i åldern upp till 13 år och ingen vuxen badkruka....... njöt av att titta på når de badade!

Så mysigt och lyxigt att få en bonuskväll med familjen och att njuta av strand, hav, natur, sol, varandra och trevligt sällskap runtomkring!

3 kommentarer:

 1. Så roligt att ni hade sådan tur med vädret. Det ser och låter kanonmysigt, så härligt att ha så nära till havet!!! Nej inte har den här sommaren bjudit så värst toppenbra väder men jag litar till att det kommer v 28 då börjar min semster ;).
  Tack för dina omtänksamma kommentarer! Kram Jennifer

  SvaraRadera
 2. Låter urmysigt!
  Man blir sugen på umgånge, fint väder och framför allt att grilla!
  Ha det bäst, kram
  //Jessika

  SvaraRadera
 3. På sommaren gör man saker som man verkligen inte ids på vintern och vi påverkas så positivt av när sommaren kommer.

  Jo Lantmätarvillan har fått en ny blogg ;)

  Ha en bra dag!

  SvaraRadera