lördag 28 april 2012

Lördag förmiddag och jag njuter..........

......av skööööön ledighet efter ännu en "galet" intensiv vecka på jobbet, men sååååå roligt och lärorikt! Det är ingen lätt match att vara ny på jobbet och hoppa rakt in i budgetprocesser, strategiarbete för långsiktig lönsamhet i en totalt galet het detaljhandelsbransch i Skåne och att försöka hinna träffa och bygga relationer med en massa nya kolleger och samarbetspartners.... Mycket av de senaste veckornas tid och energi har jag prioriterat på att lägga på jobbet, självvalt och det har känts bra, men mycket annat har fått stå tillbaka...... Blogg, städning och undanplockning, fotografering, tid med mannen, sovning till viss del, promenader och träning, vänner och familj......

Igår var det leveranser av både strategiarbete och delar av budgeten, klockan 15.45 tryckte jag på spara och sen var det "TJOHOOOOOOO" från både mig och bästa kollegan Charlotte, NU TAR VI HELG...... Så skönt det var, kändes lite som efter en stor tenta, jag var ganska tom i bollen, trött och nöjd. Vände bilen hemåt i solskenet, jag och dottern hade packat vad vi skulle ha med oss redan på torsdagskvällen så det var bara att köra och hämta dottern, gräva upp henne ur sandlådan och sen körde vi mot landet och resten av familjen!

Vi var så nöjda med oss själva att vi lyxade till det och körde inom Mc för varsin chokladmilkshake att festa på när vi körde hemåt.....fullt med musik, vi sjöng med och skrålade för fulla muggar, snackade en massa om veckan som varit och hur skönt det var med långledig helg!

"Syrrorna" var redan hemma från skolan när vi kom ner, mannen var på väg hem från jobb via matbutiken.....tjejerna gav sig direkt ut på studsmatta och vidare till kullen för att leka, jag tog fram en bok, hällde upp en liten cognac och satte mig i solen..........UNDERBART!!!

Goa tjejer i mysartagen framför TVn, suddig bild men känslan är det inget fel på.......

Skön och lugn kväll med mat, prat runt matbordet, en skön promenad på landet när tjejerna började titta på Let`s dance och sen mys tillsammans framför TVn........ Helt fantastiskt skön fredag och start på helgen helt enkelt!1 kommentar:

  1. Ja du jag kan tänka mig att du har fullt upp. Det är inte lätt att vara ny på jobbet men vad roligt att du trivs så bra, det betyder ju verkligen jättemycket att man tycker att det är roligt. Och bra gjort av dig att kunna prioritera, det måste man ju om mna inte ska köra slut på sig. Och en chokladmilkshake var ni ju bara såååå värda :). Kram Jennifer

    SvaraRadera