fredag 28 oktober 2011

Testkörning av outfits.....

...till morgonens Halloweenfest. Våra barn går inte riktigt på det skräckiga temat i år!!! Det är smurf och spöke som gäller. Även om Smufelina (eller vad heter tjejsmurfen???) ska ha huggtänder (känns ju helt rätt???). Spöket är så sött så det skulle inte skrämma många, även om hon har rasslande kedjor!

Gårdagens inköp av kedjor var den sista "pusselbiten" för klara outfits, tur att Johanna var med och valde kedjor, mannen skulle bara köra på hur de såg ut, men hon testrasslade alla innan hon med stor omsorg valde de som rasslade mest!!! Amanda var nöjd!

Hela familjen sammanstrålade vid 20-snåret, mannen och hans två tjejer hade packat hemma för höstlovet innan de körde hit, och Johanna och jag var och simmade efter skolan.

Direkt när de kom innanför dörrarna var det till att plocka fram alla kläder, prova, ta hjälp av varandra och sen köra en testdans, kan detta funka???Det som adderas imorgon är blå färg i huvudet på smurfarna, blå strumpor och vita skor till smurfelina samt att smurfmössorna ska sys in lite.

Snacka om att tjejerna var nöjda. Föräldrarna kommer att vara lite mer traditionella, en häxa och en djävul.... så fantasifulla var vi....!!! Tur våra barn är mer äventyrliga!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar