måndag 24 oktober 2011

En biokväll.....

...med mannen, mamma och pappa.

Vi såg en riktigt bra film igår som jag kan rekommendera, trodde det var ännu ett av mammas lågvattenmärke vi skulle gå och titta på (förlåt mamma, men det är inte helt ovanligt att du väljer mindre bra filmer, men å andra sidan hittar du riktiga höjare också), men man ska vara öppen för sådant man inte riktigt tror på också, det skapar möjligheten till upplevelser som man inte alls räknat med.

Det blev det igår, jag och mannen hade inga större förväntningar (för att inte tala om pappas förväntningar.....) men detta var en riktigt bra, rolig och mysig relationsfilm. Vi såg "En enkelt till Antibes". Sven-Bertil Taube, alla de andra också, spelade mycket bra!


Vi började kvällen med att avnjuta en väldigt god (om jag får säga det själv.....) lammstek med potatisklyftor, rödbeter och mintgelè och sås, sås och åter sås! Jag är tokig i sås, det är så gott, speciellt när man gör stek och får en massa gott att göra såsen på! Lite gott rödvin till det (mamma fick vitt vin och pappa var chaufför så då kunde vi verkligen njuta av denna goda dryck till maten)

Vi hade inte tillagat steken från lammet vi köpte förra hösten, så det var dax att njuta av den innan vi får ett nytt lamm att lägga i frysen. Tycker väldigt mycket om att laga mat på lamm.....mums!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar