lördag 10 mars 2012

Mina finaste tjejer.....som ni....

...värmer mitt hjärta. Jag är verkligen så rik och känner mig så älskad. Har världens goaste och finaste bonustjejer. Vår familj består av mig och min underbara och älskade dotter, världens bästa och kärleksfullaste särbo och hans två döttrar, allra bästa och underbaraste bonustjejer.

Våra tre barn är som systrar. Tror inte man kan vara mer kärleksfulla och omtänksamma som dessa tre är mot varandra och oss även om de hade varit "riktiga" syskon, vilke de är, riktiga syskon alltså.....så mycket kärlek och lycka.

Snacka om glädje när jag tömde brevlådan igår. Där låg ett brev till mig....ingen räkning, yipeee.....räkningarnas kuver ser inte ut på detta sättet!


.....när jag öppnade det blev jag sååååå glad, det var pyssel och fina saker från mina bonustjejer...... vilken glädje och så omtyckt jag kände mig och så mycket kärlek mina tjejer skickade mig........Vackra smycken....och fint kort!


Så mycket glädje det är att öppna brevlådan och att det finns ett handskrivet brev, det är inte ofta man får det nu för tiden. Det är lyxigt! ska tänka på det oftare, lika mycket som jag uppskattar att få "riktig" post i brevlådan, lika mycket tycker säkert andra i min omgivning om det. Det känns verkligen som höjden av lyx, och så enkelt det är egentligen, att skriva ett litet kort eller brev och så mycket det är värt!

Ha en underbar helg, jag har haft en fantastisk härlig start på mig!!!

7 kommentarer:

 1. Ja, det där kallar jag riktig post! Tänk om man kunde bli lite bättre på att skicka kort och annat roligt till varandra för det är ju ren lycka att vittja brevlådan då!

  SvaraRadera
 2. Oj, vilken underbar start på dagen! Jag förstår verkligen din lycka, och så fina saker de gjort. Och visst känns det så speciellt när de har gjort sakerna själva, det värmer extra gott. Och så roligt att de kommer så bra överens tjejerna!
  Jag hoppas att resten av helgen fortsätter lika underbart!
  Kram Jennifer

  SvaraRadera
 3. Inget slår sådan omtänksamhet :)

  Jo jag väntar alltså på besked angående yrkeslivet och lite sånt som kommer på köpet med det. Hemligt än så länge, men är förhoppningsfull. Tankarna går till planering och uppmålande över hur saker och ting kan bli. Finns en hel del att göra som är så roligt och kommer att uppta min hjärna ett tag framöver ;)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Så nyfiken på vad som händer för dig, ser fram emot att läsa om det på bloggen inom kort?! kram

   Radera
 4. En gåva som verkligen slår det mesta :) Såå fina tjejer!
  Kramar Kicki

  SvaraRadera
 5. Åh så fint och omtänksamt av dom. Presenter från barn slår det mesta för de kommer verkligen från hjärtat!

  Ha en härligt vecka

  SvaraRadera
 6. Det kallas för kärlek ;-).

  SvaraRadera