söndag 14 oktober 2012

Det är svårt att inte bli.........

....totalt bortkollrad och förälskad i denna underbara lilla varelse.... Vi har sedan en liten tid tillbaka beslutat oss för att utöka familjen, det var lite för stor kvinnlig dominans i familjen så mannen behövde lite manligt sällskap...... med tanke på att det inte finns några garantier vad gäller kön när det skapas en liten bebis tog vi det säkra före det osäkra och valde bort bebis (har inte varit aktuellt att skaffa en bebis även om suget kommit upp lite då och då de senaste åren......) och beslutade oss för en hundvalp istället!
 
Alltså, så förälskad jag är, riktigt pirrig i magen när vi sätter oss i bilen för att hälsa på honom, vår lillkille! ........Han är så bedårande söt och en riktig mysare! Redan första gången vi träffade honom valde han ut oss....eller rättare sagt, han valde ut dottern och hon valde honom, det var kärlek vid första ögonkaste!.... härligt!
 
4 veckor gammal och första mötet!
 Såhär underbart och kärleksfullt var första mötet mellan vår valp och dottern...... snacka om kärlek!

 
De satt såhär hur länge som helst, det var sådan harmoni mellan dem...... vackert!

8 veckor gammal
Den här fina lilla kille är vår och ska om 1,5 vecka följa med oss hem! Vi har varit och hälsat på honom ett antal gånger, han var sååååå liten första gången vi var och träffade honom. Då orkade han och hans syskon inte mycket, de var vakna en liten, liten stund och sen slocknade de ganska fort. Men nu är det full rulle.......


Så är möttes vi av valparna igår när vi kom, det var full rulle, de nästa överföll dottern och ville alla upp och mysa och gosa med henne...... vilket röj! Så roligt! De välte nästa omkull henne....

 
...kan vi komma upp till dig allihopa samtidigt??? vi försöker i varje fall, och där ser man även valparna storasyster i bakgrunden.....
 

Han är så bedårande söt och gosig, tjejerna hade svårt att slita sig, de ville så gärna vara kvar och mysa hela dagen om de hade fått det!


Hej, hej, här är jag! Lite, mjuk och sugen på att leka, busa och mysa.....
 
 
Hejdå, vi ses om 1,5 vecka, då får du följa med oss hem........ Vi har en hel del att fixa nu, mycket är redan gjort, vi har läst böcker om valpar, köpt hundbur till bilen, matskålar, halsband, korg att sova i, lämnat en gosig filt till honom som han ska ha med sig hem till oss när vi hämtar honom som luktar mamma och hans syskon....... Det är lite nervöst, men vi känner oss förberedda så långt vi kan och sen får vi ta det som det kommer när han kommer hem till oss.
 
kärlek kommer han att få i överflöd och det är det viktigaste, tjejerna och jag väntar och längtar för fullt. Mannen är lite mer "behärskad" men jag tror att han är väldigt nyfiken på att lära känna honom också!
 
Längtan är STOR!!!!

4 kommentarer:

 1. Men åhhh, vad söt han är Pernilla! Vilken goding!! Han liknar lite min grannes hund, han är också en blandras och det kan nog vara samma "blandning" som er, fast utan pudel. Han är svart, liten och heter Boss! :)

  Nu är jag nyfiken.... :) Ska han bo hos dig och J hela tiden, eller han ska liksom flytta runt?

  Vi kommer gärna och gosar och klappar! :)
  KRAM Jennica

  SvaraRadera
 2. Men så härligt, och så underbart söt!!! Vad är det för ras? Jag har alltid velat ha hund men maken och äldste grabben tiotalvägrar :(.
  Ha det så bra och lycka till med alla förberedelser! Kram Jennifer

  SvaraRadera
 3. Så underbart gosigt!!! Vilken lycka!!

  Kram

  SvaraRadera
 4. Åhhh godetid vilken sötis stor kram Sofia

  SvaraRadera