tisdag 19 januari 2016

Livet är bra underbart........

......och vackert! Extra enkelt att känna och tänka så dagar som dessa, när solen skiner, snön gnistrar och det knarrar under fötterna när man är ute och går! Underbart! Att då dessutom ha en helt ledig dag framför sig som man kan forma som man själv vill och känslan när den man älskar ligger inne i sovrummet och sover tryggt och bredvid finns finaste sällskapet och min ständige följeslagare, Max! Så mycket kärlek denna lilla varelse ger, det är så underbart att känna sig så älskad, speciell och viktig i någons liv!Om vi människor skulle möta människor i vår omgivning mer som hunden gör, med glädje, kärlek, respekt och förtroende! Tänk så mycket vackrare världen skulle vara! När vi valde att utöka familjen med den finaste och trognaste vännen i världen gjorde vi vår familj komplett, så mycket glädje och kärlek Max har tillfört i vår familj! Han har gett så mycket mer, en extra familjemedlem att slösa kärlek och omtanke på, någon som ger oss alla 5 så mycket kärlek! Med Max i familjen känner man sig alltid älskad och speciell, man är aldrig ensam och det finns alltid någon som har tid och bryr sig! Härligt!

Max har också tillfört en helt annat dynamik i vår lilla vardagsfamilj, den som består av mig och min dotter! Istället för att fastna och låsa oss i konflikter som hände en hel del innan Max kompletterade vår familj så skapar han en helt annan stämning, och när det bli bråk och konflikter så löser vi upp det mycket enklare och smidigare nu när Max finns som olja i maskineriet, han känner direkt när det blir mindre bra stämning, då kommer han och medlar och får oss att stanna upp och försöka hitta lösningar på vår diskussioner och konflikter istället för att fortsätta djupare in i dem som vi ofta kunde göra förr!

Max är nästan alltid med mig vad jag än gör, på jobbet, hem till vänner och familj, i växthuset, i trädgårdslandet, hemma i vardagen och när det är fest! När man är frisk eller sjuk, glad eller ledsen, på mina löparrundor och långrundor, eller korta rundor runt kvarteret - Där jag och familjen är där vill Max vara! Du gör det så enkelt att älska dig - underbart!Finaste Max, detta blev ett kärleksinlägg till dig, så var inte planen från början, men det är du så väl värd! Du kärleksfulla, fina, vackra, viktiga familjemedlem - för alltid älskad av oss alla!


Blir så varm i hjärtat av att titta på dessa bilder, finaste du, den kärleken som du förmedlar med hela din lilla vackra kropp är obeskrivbart! Du har också förmågan att titta mig in i ögonen och din blick förmedlar så mycket kärlek och omtanke - TACK för att just du kom till oss! Vi vårdar och uppskattar varje dag tillsammans!

Kram

Pernilla

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar