lördag 10 november 2012

Lämna dottern på hennes.....

.....första scoutläger, var kul för dottern och ganska blandade känslor för mamman.... Jag vet att det är bra att "klippa" navelsträngen men det är ganska jobbigt!! Dottern blir större och mer självständig och det är underbart och härligt och det som man ständigt "tränar och uppfostrar" till, att klara sig själv, vara trygg och våga saker som pirrar i magen..... Men det är också jobbigt att min "lilla bebis" kan och vill så mycket själv, och jag känner mig liten ensam och övergiven!!

Men så härligt att tillsammans förbereda, packa och peppa inför första lägret och två nätter borta med scouterna. Som det bubblat, längtats men också varit lite ängsligt och nervöst!

Körde upp dottern och två av hennes kompisar igår, installerade dem, kramade om alls tre ordentligt och sen har någon annan ansvar! Det ska bli så roligt att höra om allt roligt, spännande och nytt hon varit med om när jag hämtar henne imorgon.

Var lite på helspänn igår om en ledsen tjej skulle ringa och vilja hem, men helt tyst på den fronten, så första natten gick bra och då lär resten också fungera - härligt!! Stolt mamma!!!

8 kommentarer:

 1. Vilken härlig bild på tjejerna. Jag hoppas och tror att dottern hade en fantastiskt rolig scouthelg och jag kan tänka mig att hon var otroligt bubblig då hon kom hem av allt hon ville berätta för dig? :)

  Som jag känner igen mig i dina tankar med det här att ens barn växer upp, klarar sig allt mer själv och steg för steg klipper banden. Det är jobbig känlomässigt. Konstigt vore det annars. En resa för er båda.

  Själv ska jag erkänna att jag sover urdåligt de nätter döttrarna sover borta. Då kan jag inte riktigt slappna av. Känns bäst när hela flocken är under samma tak på något vis.

  Ta hand om dig Pernilla och ha en fin vecka.♥

  Kram Lotta

  SvaraRadera
 2. Ja jisses tänk när de börjar bli så stora, det närmar sig med stormsteg!! Tiden går nu förtiden alldeles för fort å andra sidan är det ju fantastiskt att se att de växer upp till självständiga individer! Tänk vad roligt de säkerligen och förhoppningsvis har haft!!

  Kram

  SvaraRadera
 3. Ja hjälp snart ska de väl åka på skidresor till Österrike HILFE då låser jag in dem ; ) kram Sofia

  SvaraRadera
 4. Men hej där, har du börjar med bloggen igen?! Brukade ju gå in och kolla då och då men tydligen gav jag upp för fort ;)
  Så mysigt med scoutläger, mina äldre barn gick scouterna bägge två, det var en så härlig tid!
  kram till dig och så kul att du är igång igen <3
  /Jessika

  SvaraRadera
 5. Hej Pernilla!

  Hoppas att allt är bra med er och att ni njuter av sköna decemberdagar? Ville bara kika in för att skicka dig en kram och önska eniktigt god jul.♥

  Varm julkram
  Lotta

  SvaraRadera
 6. Saknar dig och din fina blogg : ( kram från Hjo Sofia

  SvaraRadera
 7. Jag förstår dina känslor. Jag både längtar och inte längtar tills våra barn blir så stora. Jag vill ju gärna vara med och ha koll så att inget händer dom samtidigt som jag vet så väl att jag en dag måste börja släppa taget.

  Ha en bra dag!
  Kram Linda

  SvaraRadera